Organisationen i Spfg2

I företagsekonomikursen har vi jobbat med avsnittet Organisation. Hur tycker du att din grupp lyckades organisera arbetet? Kommentera, gärna med begrepp från läroboken!

Kommentarer
Postat av: Tobias Vang

Tjena !



Jag är nöjd med min egen och gruppens insats. Vi strukturerade upp arbetet på ett bra sätt. Alla fick en rättvis del av kakan.



Negativa var väll att gruppen(6 personer) var kanske i största laget. Även om mina kunskaper var ganska stora innan så var det trots allt svårt att få den inblick som jag känner att jag kanske behöver för framtiden.

2008-10-13 @ 15:41:23
Postat av: Linn Hjalmarsson

Jag anser att min grupp gjorde en bra insats och att vi var organiserade. Vi hade tillsammans gjort en snygg powerpoint-presentation och delat upp arbetet på ett rättvist sätt. Alla i gruppen kan känna sig delaktiga och jag tror att vi har lärt oss ett och annat inom områder Organisation.

2008-10-15 @ 14:05:53
Postat av: Andreas Svensson

Organisationen har fungerat bra. Jag är nöjd över gruppens insats även om vi inte hade jättemycket tid på oss. Vi organiserade ändå arbetet bra.



Jag tycker att seminariumet fungerade mycket bra också och alla presterade bra.

2008-10-15 @ 14:37:27
Postat av: Ogge

Hej!



Jag tycker att det var bra att få spegla sina egna tankar om hur ett företag kan drivas. Problemet var bara att i en större grupp på ca 5 kan det vara svårt att få fram sina idéer. Annars bra.

2008-10-15 @ 14:37:48
Postat av: Sandra Preiholt

Jag tycker att vi lyckades organisera arbetet bra och alla var delaktiga trots att vi var många. Fastän jag missade två av lektionerna hängde jag med bra ändå för att de andra i min grupp visade och förklarade för mig.

2008-10-15 @ 14:38:20
Postat av: Jenny Luu

Hej! Jag tycker inte att det gick så bra för våran grupp. Tycker inte att vi arbetade som en grupp eftersom både min grupp och den andra gruppen tog intervjun med fadderföretaget i första hand. Det blev att vi knappt arbetade med uppgiften tillsammans, vilket var synd.

2008-10-15 @ 14:38:22
Postat av: Lisa

Jag tycker att våran grupp organisera upp arbetet bra. Alla var delaktiga och alla kom med bra ideér. Gruppen var positiv och glad och det var ingen som bara satt "och tittade på". Även fast det blev lite stressigt på slutet så lyckades vi bra genom att alla fick ta hem för att träna på sin sak. Det blev ändå bra.



Även fast vi kanske skulle ha gått in lite djupare på vissa ämnen om vi skulle ha varit en lite mindre grupp, men det gick bra det här med.

2008-10-15 @ 14:40:18
Postat av: Mikaela Flennerhag

Jag tycker att jag och min grupp organiserade arbetet bra.Vi var rätt många, men jag tycker det gick bra ändå. Vi samarbetade och alla var delaktiga.

2008-10-15 @ 14:40:45
Postat av: Anton Ahlin

Jag tycker att det gick sådär för min grupp. Jag August och Stina fokuserade på vårat projektarbete då vi hade träff med våran kontaktperson ICA-Leffe i fredags. I samma veva blev tyvärr Oscar sjuk och Jenny blev då själv kvar och det funkade inte alls.

Vi lyckades dock få ihop lite grann men inte alls så mycket som vi skulle fått om vi varit 100% fokuserade och friska. Min och August presentation var väl inte i det bästa laget men jag tycker att vi gjorde väldigt bra ifrån oss med tanke på omständigheterna. Detta var dock roligt och jag och August hade mycket roligt vid våran presentation. :)

2008-10-15 @ 14:45:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0