Solen i Karlstad, finns den?

Vi har varit på studieresa till Karlstad. Kommentera vad som har varit bra, vad som har varit mindre bra samt om du har förslag på vad som kunde gjorts bättre.

Kommentarer
Postat av: Jessica Carlsson

Jag tycker att vi har haft en jätterolig resa tillsammas! Det var lite trist att hotellet strulade lite och väckningen men det var egentligen bara charmigt! Ser fram emot nästa resa :)

2009-03-13 @ 09:35:02
Postat av: Jessica Carlsson

Jag tycker att vi har haft en jätterolig resa tillsammas! Det var lite trist att hotellet strulade lite och väckningen men det var egentligen bara charmigt! Ser fram emot nästa resa :)

2009-03-13 @ 09:40:14
Postat av: Dan

Bra: Sammanhållningen, Studiebesöken, Simon Ellfolk, Staropramen, Lasse, Ingers, Konsumentverket, mannen i publiken som lockade fram tårar, sängarna, duschen, frukosten, att man fick pressa egen apelsin juice. Det mesta var bra, finns inte mycket att klaga på!



Dåligt: Allsången. Inte ska väl bakre delen av bussen behöva sjunga ut med en sådan kraft för att det skall höras?





Kan bli bättre: Längre resa!

2009-03-13 @ 09:52:41
Postat av: Victor von Eriksson

Det var en ytterst trevlig resa med en mycket bra klass, jag hoppas det blir ännu trevligare i trean. Dock önskar jag mer fritid.

2009-03-13 @ 11:06:49
Postat av: Simon E

Jag trycker att Karlstad var en väldig vacker och trevlig stad. Föreställningen var jättebra, vi fick bra information på konsumentverket och en rolig stund på Ingers karamell fabrik.

Det som var mindre bra var att jag fick betala 700 kr för en sushi, men det löste sig tillslut.



Tack för en trevlig resa klassen!

2009-03-13 @ 11:10:25
Postat av: Josefine Jensen

Jag tycker att vi fick en väldigt trevlig resa till Karlstad. Det som har varit bra och lärorikt har varit alla de olika besöken vi har gjort.Hotellet var även kanon med en fantastisk frukost och det var även roligt men läskigt att gå ner till hotellets fångmuseum.



Det som var mindre bra var tyvärr att det tog lång tid innan vi lämnade hotellet pga att hotellet hade glömt väckningen. Men det kan bli bättre til nästa år förhoppningsvis. Nästa resa ser jag mycket fram emot och jag hoppas att vi får lika bra väder som vi fick den här gången.



Tack så mycket Bo för att du fixade resan så bra!





2009-03-13 @ 11:52:42
Postat av: Lisa

Jag tycker resan överlag var väldigt rolig och lärorik.



De roligaste studiebesöken var Konsumentverket och Ingers. Att gå backstage på Värmlandsoperan skulle ha varit roligare att se "bakom scenen" tex sminklogen eller visa oss hur skådespelarna förberedde sig inför en show.



Negativt var den långa väntan i bussen när vi skulle iväg på morgonen. Men, det var bara en liten del på en otroligt trevlig och rolig studieresa, ser fram emot nästa år! :)



Tack så jättemycket Bo, för en bra planerad och genomförd resa!

2009-03-13 @ 11:54:45
Postat av: Oscar Karlsson

2009-03-13 @ 11:57:13
Postat av: Mikaela Flennerhag

Jag tycker att resan till Karlstad var jätterolig. Det var bra och intressanta besök som var mycket bättre och roligare än vad jag till en början trodde.Hotellet var också super fina rum, bra frukost och trevlig personal! Tycker att resan var bra anordnad och hoppas att vi åker på en minst lika bra resa i trean, fast den får gärna vara lite längre!





2009-03-13 @ 12:02:07
Postat av: Oscar Karlsson

Härligt klassresa, skulle inte ha något emot några dagar till i Karlstad. Jag tyckte rockteatern var bäst, långt mycket bättre än jag trodde. Under showen kom jag på mig med att tro att vi var på bio :P



Konsumentverket var det som var nyttigast eftersom vi kommer att drabbas av sparande och sånt som de flesta inte vill bry sig om. Bra, men var lite seg som fan så jag tyckte det inte var någe vidare.



Bussturen var härlig, det hände saker emellanåt och sen fick man chilla.



Lackar bara på att Ante lurade oss på godis under pokerkvällen ;D



Ett bra smakprov på kommande klassresa i trean.

Ska bli kul// Ogge

2009-03-13 @ 12:08:19
Postat av: Johan Persbrink

Bussturen dit = rolig . Fransson skottar snö = intressant . Operan = ganska bra skönt att titta på iallafall. Konsumentverket= intressant men hade hört mycke av vad dom sa redan. Ingers karamellfabrik= kul att se hur godiset görs, trodde den skulle vara större dock.



Tack för två roliga, intressanta och trevliga dagar. Ser fram emot nästa resa./johan

2009-03-13 @ 22:32:37
Postat av: Andreas

Jag tycker resan till karlstad var både rolig och intressant. Fransson skottar snö var en intressant, men ganska hemsk utställning. Det bästa med resan tycker jag var Spring awakening på kvällen. Mycket bra föreställning tycker jag.



Hotellet var mycket bra. Dock tycks lås på toaletterna vara lyxvara i Karlstad.



Konsumentverket var mycket lärorikt.



Jag tycker resan var toppen i alla fall.



PS: Oskar, bara för du är dålig på poker behöver du inte gnälla!!

2009-03-16 @ 10:28:43
Postat av: 2bbe

Tjena boys and girls!



Här kommer mina tankar och funderingar kring klassresan.



klassresan var väldigt kul och givande!



Något som kan förbättras är att inte "packa" så mycket studiebesök på en gång! Efter en förmiddags resande är man slut rent mentalt och då kan det vara svårt att koncentrera sig!



fransson skottar snö tyckte jag var lite överskattad! visst är förintelsen en viktig händelse att nämna i människans historia, men kunde vi inte läst om det i skolan istället?



Däremot måste ja ge bosse och magnus credit för valet av Konsumentverket! Det var intressant, givande samt att man själv kommer sitta i den sitsen om några år!



P.S nästa år blir det förmodligen utlands resa!



Då jävlar blir det skoj....

2009-03-16 @ 10:29:57
Postat av: Sofia

Bara att komma iväg med spfg2 är helt underbart. Destinationen är inte lika viktig. Jag tycker att det mesta var bra, men det hade vart roligare att vart borta lite längre, då allt inte hade behövt blivit så "tajt".



Jag tycker att sammanhållningen blev bättre och jag hade verkligen kul. Jag håller med dan när det gäller allsången, vi där bak fick dra det tyngsta lasset.

2009-03-16 @ 10:37:32
Postat av: Anton Ahlin

Jag tyckte minsann att resan var mycket lyckad och väl genomförd. Det var en trevlig musikal och det var en intressant utställning. Det var lärorikt på KO och mycket trevligt på Karamellfabriken dock förstod man inte allt som dom sade!



Se till att väckningen funkar nästa gång annars var det en mycket lyckad och rolig resa!

2009-03-16 @ 10:37:54
Postat av: Adam Gyllhamn

Allt var riktigt bra, kul att se på musikalen Spring Awakening och mannen på raden framför oss var riktigt sööt! Även ett intressant och givande besök på Konsumentverket, sen var det kul att se sådan glädje som Tina på karamellfabriken utstrålade!



Kul resa, men hoppas och tror att nästa resa blir ännu roligare!:)

2009-03-17 @ 10:52:11
Postat av: Casper

Resan till Karlstad var en resa med mycket variation, vi besökte platser så som Värmlandsmuseum, Värmlandsoperan, Ingers karamell fabrik och slutligen Konsumentverket.



Boendet vi hade var väldigt fint och det var en trevlig plats att övernatta på.



Jag tycker allting var underhållande och bra, men vill ändå trycka lite extra på rockoperan Spring Awakening som var väldigt underhållande.



Slutsatsen jag kan dra av denna resa är att den var mycket rolig och även lärorik.



Precis som Dan sa tycker jag också att en längre resa är ett måste till nästa gång.



MVH



Casper Qvigstad

2009-03-17 @ 10:54:53
Postat av: Johanna

Jag tycker resan var bra, men håller med andra att det blev för mycket studiebesök på samma dag, speciellt direkt efter bussresan. Annars var resan bra!

2009-03-17 @ 10:55:19
Postat av: Clas August Berglund

Resan var grymt trevlig, speciellt Spring Awakening som fick inte bara mig att skratta och gråta utan även Bosse! Även diverse studiebesök var trevliga och lärorika.



Något som hade kunnat blivit bättre är "telefon väckningen" precis som Anton Ahlin påpekade. Annars var allt perfekt!



Nu längtar man som bara den till den längre resan i 3:an!



Mvh Agge!



2009-03-17 @ 10:57:40
Postat av: Jenny

Jag är riktigt nöjd med resan och då vet jag att Bosse också är nöjd eftersom om jag är nöjd är Bosse nöjd ;D



Det var lärorikt med besöket på konsumentverket och de andra studiebesöken var rätt intressanta de med. "Spring awakening" var riktigt bra..bättre än förväntat.



Jag ser framemot nästa resa! :)

2009-03-17 @ 10:58:53
Postat av: Benjamin

Bra: Jag är väldigt nöjd med resan i allmänhet. Det bästa var i särklass "Spring Awakening" som verkligen förvånade mig. De andra besöken var trevliga och även lite lärorika.



Mindre bra: Min egna försening till bussen.. Haha!



Kan bli bättre: Längre resa i 3:an!



Hejpa =)

2009-03-17 @ 20:13:11
Postat av: Malin

Jag tyckte att resan var bra, musikalen var intressant och karamell fabriken var mysig. Jag tycker också att resan kunde ha varit lite längre=)

2009-03-18 @ 10:22:11
Postat av: Linn

Jag tyckte resan var rolig! Vi hade ett bra men väldigt "packat" schema. Längre resa till nästa gång är det som kan göras bättre. Kram

2009-03-18 @ 10:24:39
Postat av: Sandra

Jag tycker att det var en mycket trevlig liten resa som jag definitivt skulle kunna göra om. Jag tycker att studiebesöken var intressanta och jagfick lä´ra mig lite nytt. Allsången i bussen måste jag säga var lite roligt:) till nästa resa hoppas jag att väckningen fungerar bättre.



Tack till alla för en lyckad resa!:)

2009-03-20 @ 08:45:52
Postat av: Simon L

En resa som var mycket trevlig. En resa fylld av skratt. Det var en fullproppad meny för varje minut av resan, allt fungerade mycket bra. Längtar till nästa tillfälle att resa iväg tillsammans ( kanske till värmen ?) Tack för en lyckad resa !

2009-03-23 @ 19:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0