Träffen

Onsdag 30 september informerade vi våra fadderföretag om Företagargymnasiet. Vad var din uppgift i samband med träffen? Hur tycker du att du lyckades? Vad anser du om organisationen för träffen? Vad var bra? Vad kunde ha gjorts bättre? Kommentera! ........Och vad tyckte du om Utmaningen?


Kommentarer
Postat av: Louise KIemmé

Min uppgift var att berätta om FG:s framtid och vad man kan utbilda sig till när man går här. Det tycker jag gick bra och representanterna för fadderföretagen var glada och positiva, så då kändes det bättre och mer avslappnat. Organisationen tycker jag var bra upplagd, representanterna kom när de skulle och när vi sedan gick och åt så kändes det bra att man fick lite "vanlig tid" med dem också och inte bara sitta i klassrummet och prata om FG och vara formella. Jag är nöjd med fadderföretagsträffen :)

2009-09-30 @ 15:58:45
Postat av: Elin Wegeström

Min uppgift var att tillsammans med Amanda hälsa alla företag välkomna. Det var roligt och det gick superbra!Det var bra att vi planerade i olika grupper, annars hade det nog blivit ganska rörigt. Det var också bra att vi gick och åt tillsammans, då kunde man prata lite och bestämma en ny träff med sitt företag. Utmaningen var kul, fast jag visste att vi skulle få tårta även om vi förlorade:) Tårtan var god och jag lyckades med mitt mål(slå Päivi) Jag är jättenöjd med dagen och alla gjorde skitbra ifrån sig!!!

2009-09-30 @ 20:04:53
Postat av: Anonym

Min grupp hade som uppgift att presentera de olika ämnena vi har. Fast vi var så många att alla inte behövde prata på träffen, men alla hjälptes åt att bestämma vad vi skulle ta upp osv. Jag tycker att organisationen inför träffen fungerade bra, varje grupp hade sin del att koncentrera sig på och alla gjorde bra ifrån sig på träffen. Det var bra att vi Utmaningen var rolig! Mysigt efteråt med hela klassen samlad för tårtkalas. Mycket nöjd med dagen!

2009-09-30 @ 22:55:40
Postat av: Louise Pahv

oj, kan vara bra att skriva namn kanske :)

2009-09-30 @ 22:56:22
Postat av: Angelica Östlund

Min uppgift var att informera om vilka ämnen vi har och jag berättade lite extra om Fe mm. Jag tycker det gick väldigt bra och jag tycker även organisationen för träffen gick bra. Det var lite kallt i början av utmaningen men man blev varm så fort man börja springa, det var även lite jobbigt men kändes skönt efteråt.

2009-10-01 @ 09:23:50
Postat av: Angelica igen

och det var även gott med fikat efteråt, jättemysigt :)

2009-10-01 @ 09:25:10
Postat av: Madeleine Ekelund

Min grupps uppgift var att presentera de övriga ämnena vi har förutom projektarbetet. Jag tyckte att vår grupp samarbetade jättebra och trots att det bara var 3 stycken av oss som stog på scenen så var alla lika delaktiga i det bakomliggande arbetet. organisationen inför träffen tyckte jag också fungerade bra och presentationen gick ännu bättre igår än vad den gjorde när vi bara övade inför klassen. Utmaningen var inte så rolig att utföra men vem tycker att det är kul att springa lixom ;P? Belöningen efter vägde dock upp och det var väldigt mysigt att fika med klassen efteråt :)I det stora hela så var det en SUPERTREVLIG dag!!!

2009-10-01 @ 09:29:41
URL: http://maddeekelund.blogg.se/
Postat av: jennifer karnhag

min uppgift i samband med fadderföretagsträffen var först att berätta om retoriken, men sen visade det sig att vi bara skulle vara tre som pratade så jag hjälpte till att skriva frågorna som Marie skulle ställa till Angelica och Madde. Träffen var bra organiserad, alla kom i tid och den blev lyckad. Utmaningen var rolig, jag var dock inte med och sprang utan kom på en bra idé med en vattenstation så det var där jag höll till :)

2009-10-01 @ 09:43:32
Postat av: Kapten Felix Andersson

Min fantastiska uppgift var att informera om Diplomerad Gymnasieekonom. Jag tyckte att det gick smärtfritt och jag fick fram den informationen jag ville.



Organisationen var mycket bra, alla fadderföretag kom i tid och gick förhoppningsvis inte vilse ute i Framgången. Den lilla "visningen av området" gick även den bra och vi kunde berätta mycket positiva saker om FG. Jag kände mig som en mäklare som visade ett nytt hus så det var ju lite komiskt att det var för just en mäklare vi gjorde detta. När vi väl kom in i klassrummet så flöt allt på enlgit planerat. Våran "fadder" var jätte nöjd med informationen som det bjöds på i klassrummet och jag tycker att alla var jätte duktiga på att framföra sin information.



Jag tycker att det mesta var bra och jag ser egentligen ingenting som vi kunde gjort så mycket bättre...



Soliga hälsningar Kapten Felix Andersson



P.S. läs min blogg!



http://blogg.expressen.se/brynas-bloggen/



2009-10-01 @ 09:48:58
URL: http://blogg.expressen.se/brynas-bloggen/
Postat av: Karolina Lindahl

Hej hej!

Min uppgift på fadderföretagsträffen var att presentera vilka vi är på företagargymnasiet. Hela våran grupp var inte heller med på scenen men alla hjälpte till och det blev mycket bra. Jag tycker att alla grupper var jättebra! Vi lyckades tillsammans att få ihop det hela. Innan vi träffade våra fadderföretag så var de flesta nervösa, men det gick hur bra som helst! Och utmaningen var riktigt rolig. Själv var jag inte med och sprang men tycker alla var väldigt duktiga.

Tack och hej leverpastej!

2009-10-01 @ 09:50:42
Postat av: karolina Lindahl

och glömde det viktigaste! Tårtkalaset efter vi sprang! mycket gott och trevligt!

2009-10-01 @ 09:52:14
Postat av: Ellinor Mersin

Min uppgift var att göra namnskyltar. Det tycker jag att vi gjorde jättebra för att de blev riktigt fina. Jag var också med och hjälpte Amanda och Elin med att göra programmen och det blev också bra :) Jag tyckte att det var riktigt bra att vi delade upp oss i grupper med olika uppgifter. Det gjorde att alla blev delaktiga och att allt blev gjort. Det gjorde vi superbra allihopa! Jag tyckte också att det gick bra med fadderföretagen, trots att nästan alla var nervösa innan. Jag tyckte att utmaningen var riktigt rolig och det var jättebra att vi fick tårta efteråt! i like it!

2009-10-01 @ 11:08:17
Postat av: Louise Larsson

Min uppgift på företagsträffen var att informera om vad projektarbete är och hur vi kommer jobba tillsammans med företagen. Jag var inte med upp på scenen men hjälpte till mycket innan och tyckte att vi gjorde vårat arbete mycket bra, vi fick med allt som behövdes! Utmaningen var riktigt rolig men pga av sjukdom kunde jag tyvärr inte vara med.. så däför hoppas jag på att det kommer flera utmaningar! :)

2009-10-01 @ 11:12:11
Postat av: Anna Nilsson

Min uppgift var att tillsammans med Ellinor M fixa namnskyltar till alla. Jag tycker att vi skötte vårat jobb bra och namnlapparna blev väldigt fina =)

Det var bra att vi delade upp de olika arbetsuppgifter till olika grupper annars tror jag att det skulle bli väldigt kaotiskt och rörigt. Jag tycker att allt var bra, informationen, arbetet innan och allt. Utmaningnen var jättekul men det skulle varit ännu roligare om man skulle göra något annat än springa. Det bästa med hela dagen var tårtkalaset på slutet!

2009-10-01 @ 11:19:42
Postat av: M

Min uppgift var att berätta om kriterierna för dipl.gym.ek. Det gick bra och ff var väldigt trevliga och pratglada. Organisationen var bra och är säker på ff kände sig varmt välkomna. Allt var bra och man bör icke bryta ett vinnande koncept. Utmaningen var tufff.

2009-10-01 @ 11:22:54
Postat av: M - igen

Vill ha fler utmaningar i framtiden, det var inspirerande.

2009-10-01 @ 11:24:38
Postat av: Tobias Tenglin

Jag hade som uppgift att tillsammans med Lucas och Oscar J.H. berätta om projektarbetet. Jag tyckte det sköttes snyggt och jag fick fram det jag ville.



Organisationen för träffen var bra och allt gick smidigt. Det var bra att vi fick bestämma grupper själva.



Jag tyckte faktsikt att allt var bra, och det var skönt att det var lätt att prata med kontaktpersonen. Jag tror inte att vi kunde ha gjort något bättre.



Utmaningen var rolig, men lite synd att så få var med och sprang. Hoppas det snabbt kommer en nya lite svårare utmaning dock. :)

2009-10-01 @ 11:26:04
Postat av: Jonas Lindblom

Min uppgift var precis som Louise Larssons och jag kan bara instämma i vad hon skrev, det funkade utmärkt! Tyckte allt flöt på riktigt bra överhuvudtaget, organisationen var bra, alla visste vad man skulle göra. Träffen med kontaktpersonen gick även den riktigt bra, mycket bättre än vad jag trodde faktiskt!



Utmaningen var en rolig idé, skönt att man slog Bo! :) Hoppas det kommer fler utmaningar!

2009-10-01 @ 11:28:23
Postat av: Sarah Israelsson

Uppgiften som jag och min grupp åtog oss var att berätta för fadderföretagen vilka vi på FG är. Själv gjorde jag min uppgift med en positiv inställning vilket även hela gruppen gjorde. Det finns bara en sak att säga till mina gruppkamrater: Bra jobbat!

Jag har inga synpunkter på vad vi som klass kunde ha gjort bättre, alla skötte sig bra och visade sin bästa sida.



Utmaningen var väldigt rolig, även om jag inte deltog. Vi borde definitivt ha fler utmaningar i framtiden!

2009-10-01 @ 15:20:46
Postat av: Ellinor Larsson

Min uppgift var att berätta lite om FG:s historia. Det gick bra och det var väldigt kul att få träffa fadderföretagen. Jan Jönsson var mycket trevlig och väldigt lätt att prata med!

Organisationen för träffen var bra upplagd, det var bra att man fick prata med dem innan och visa runt.

Utmaningen var väldigt rolig och det var gott med tårta efteråt! ;)

2009-10-01 @ 21:50:05
URL: http://ellinormarialarsson.blogg.se/
Postat av: Malin Fjäll

Min uppgift på fadderföretag träffen var att informera lite om vilka vi på företag är o så, dock så var jag inte framme på scenen då vi konstaterade vi att det blev lite hoppigt och rörigt, så vi ändrade om lite. Men gruppen sammarbetade bra och alla var delaktiga. Organisationen för träffen tyckte jag var bra upplagd och det var spännade att möta fadder företagen! Jag var tyvärr förkyld så kunde inte vara med på utmaningen, men alla var så duktiga så.Hoppas på fler utmaningar! tårtkalaset får man ju heller inte glömma,gott!

2009-10-02 @ 16:22:53
Postat av: amanda

Min uppgift tillsammans med Elin var att stå vid ingången och hälsa våra gäster välkomna. Jag tycker att det gick bra och jag tror att Elin och jag gav ett bra första intryck. Jag tycker att informationen i klassrummet var bra för alla fick chans att säga någonting. Alla var jätteduktiga!

För min del gick utmaningen bra.. förutom att bo kom ett par x meter före mig!

2009-10-05 @ 12:36:09
URL: http://amandaaman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0