Konsumenträtt- bra?

Finns det något bra du har lärt dig i avsnittet Konsumenträtt? Kommentera! Du har sökt information själv, sammanställt den och skrivit en rapport. Hur tycker du arbetssättet har varit? Kommentera!


Kommentarer
Postat av: Lovisa Nilsson

Det jag har lärt mig är att butiker inte måste ha bytesrätt eller öppet köp. Innan vi jobbadde med det på juridiken trodde jag alla affärer var tvugna att ha det.

2012-01-27 @ 21:54:46
Postat av: Emma Rocklind

Jag tycker kapitel 9 var intressant, då jag har fått lärt mig en hel del om mina rättigheter och skyldigheter som konsument t.ex. att man kan ångra ett köp, hur garantin gäller, även vid köp hemifrån enligt distans- och hemförsäljningslagen, vart man vänder sig om man hamnar i en konflikt med en näringsidkare.

Jag tycker att det va super bra att vi fick en uppsats att skriva och ta reda på information själv på internet och boken, det är ett väldigt bra sätt att lära sig på. Hoppas vi får uppsatser längre fram också, det är bra att varva prov och uppsatsskrivning!

2012-01-29 @ 19:46:53
Postat av: Taidavid Vu

Jag har lärt mig mycket i detta kapitlet som t.ex. vad man ska göra när det är fel på varan, fördelar och nackdelar med att köpa i butik eller via nätet m.m.

Det har varit bra att få skriva en uppsats på just detta kapitlet eftersom allt i kapitel 9 händer i det vardagliga livet t.ex. när vi köper i butik eller beställer någonting från nätet. Att jag har fått skriva en uppsats har gjort så att jag har fått bättre förståelse och jag har lärt mig mer än vad jag visste om konsumentskydd förr.

2012-01-30 @ 23:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0