"Hur har vi lyckats?"

När vi startade kursen i Organisation och ledarskap kom vi överens om följande mål för kursen:

- Lära oss hur människor fungerar ihop i en organisation
- Lära oss vilka problem och möjligheter som finns i en organisation
- Lära oss vad som påverkar individ, grupp, ledning, företagskultur
- Att nå ett visst betyg
- Att ha roligt

Hur tycker du att vi har uppnått våra mål?

Kommentarer
Postat av: Ludvig

Lära oss hur människor fungerar ihop i en organisation

- Lära oss vilka problem och möjligheter som finns i en organisation

- Lära oss vad som påverkar individ, grupp, ledning, företagskultur

- Att nå ett visst betyg

- Att ha roligt

Jag tycker att vi har lyckats öppnå alla punkter. Innan kursen började hade jag väldigt lite kunskap om hur man sköter en organisation. Nu vet jag vilka problem som kan uppstå i en organisation och hur man löser detta. Vi har också lärt oss hur man kan motivera alla anställda och att man ska se alla ansätllda som individer med olika behov. Vi har fått en bra överblick om vad företagskultur är och hur den skapas. jag hoppas också betygen blir goda, det känns som vi alla har varit delaktiga på lektionerna och jag personligen har öärt mig väldigt mycket! Jag tycker att ORG-lektionerna har varit bland dem roligaste under denna termin, då vi haft en liten grupp och kunnat bolla ideer med varandra.



2012-05-11 @ 12:56:25
Postat av: Stefan Ohlsson

Innan kursen startade så var min kunskap väldigt liten inom detta område, men ju längre in vi kom på året desto mer lärde jag mig om detta.

Idag så tycker jag själv att mina kunksaper inom dessa arbetsområden har ökat väldigt mycket och denna kunksap komma jag bära med mig väldigt länge, även fast det kanske inte kommer visas i betyget.



Jag tycker att vi har haft väldigt roligt i denna kurs under detta år och det är alltid bra.

2012-05-11 @ 13:00:35
Postat av: Carina Wikman

Jag tycker att denna kurs har varit jätterolig och lärorik, gillat våra fredagslektioner då vi suttit och diskuterat de olika kapitlena. Innan vi började med denna kurs kunde jag inte alls lika mycket som jag kan nu, och jag har även lärt mig att tänka på nya sätt och även se saker inom organisationer på nya sätt. Vi har lärt av varandra och kommit fram till bra slutsatser. Jag tycker att kaptlena vi pratat om har haft ett bra innehåll som täcker våra mål. Jag är nöjd med denna kurs och är glad över att jag valde den!

2012-05-11 @ 13:41:09
Postat av: Alexander Hagström

Jag tycker att den här kursen har varit väldigt speciell på en väldigt bra sätt. Det har varit en behaglig miljö och en nära samhörighet då vi inte har varit så många. Vi har fått en mer grupp känsla och på så sätt har vi kunnat diskutera alla saker i lugn och ro vilket har varit väldigt givande!



Jag tycker att jag som individ och vi som grupp har uppfyllt alla dessa mål. Jag tycker vi alla har kommit med bra svar på lektionerna och tillsammans har vi strävat mot ett gemensamt mål. Jag ser saker på ett annorlunda sätt nu när jag har kunskper om organisationer och ledare och det är roligt att faktiskt kunna analysera dessa. Det har också varit lärorikt för framtiden då jag själv en vacker dag bli bli en ledare så har man fått tips och vägledning hur man skall kunna lyckas!



Jag tycker att vi har haft väldigt roligt på våra lektioner, så roligt en lektion i alla fall kan bli. Det har varit lite surt för oss som har haft håltimme sedan innan men sådana små saker som att du har bjudit på glass eller att vi fått slutat 10 minuter tidigare har gjort det värt det. Jag är väldigt nöjd med denna kurs, min lärare och mina gruppmedlemmar och när det gäller målet med betyget så hoppas jag att vi alla når det betyg vi har strävat efter!



Det bästa minnet är nog vår heta debatt om varför männen har ansetts som naturliga ledare, I det området lär vi nog aldrig uppnå konsensus haha!

2012-05-11 @ 14:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0